Terveisiä jäähallilta

Syyskausi on edennyt vahdikkaasti. Syksyn aikana olemme leireilleet Pajulahdessa  sekä harjoitelleet perinteisesti Hervannan jäähallissa Tampereella. Elina  osallistui Hämeenlinnan taitoluistelijoiden HTL Cup-kilpailuihin jo aikaisemmin syksyllä ja Hanna sekä Ville aloittavat kilpailukautensa Santa Claus-kilpailuissa marraskuun lopussa.


Uudistuvista säännöistä olemme saaneet testiversion ja vihdoinkin olemme pystyneet suunnitelemaan ja harjoittelemaan uusia ohjelmia. Loppujen lopuksi nyt testauksen alla olevissa säännöissä ei ole suuria muutoksia verrattuna edellisiin. Suurin muutos on arviointijärjestelmän muutos sekä  pakollisten kuvioiden sisällyttäminen vapaa-ohjelmaan. Villelle sekä Elinalle teimme uusia ohjelmia  jo lokakuun leirillä Pajulahdessa ja Hanna saa uuden ohjelman joulukuussa Santa Claus kilpailujen jälkeen. Kevään tavoitteena on tehdä myös Siirille ohjelma, Siirin suosikki kappaleen tahtiin.


Seuramme järjestää jo perinteeksi muodostuneet Santa Claus- kilpailut marraskuun lopussa. Lisätietoa kilpailuista löytyy linkistä.  Tule mukaan katselemaan tai vaikkapa talkoolaiseksi tekemään tämän vuoden Santa Claus-kilpailuista ikimuistoiset.
https://www.varalatiimi.fi/kilpailut/santa-claus-2017/

Kommentit