Kevätkauden ensimmäiset harjoitukset

Ensimmäiset harjoituksen joululoman jälkeen sujuivat hyvin. Tällä harjoittelu jaksolla kertaamme perusluistelua ja teemme uusia vapaa-ohjelmia.
Palasimme harjoittelussa viime kevääseen ja pureuduimme siklaukseen ja polven joustoon. Polvenjouston sekä sirklauksen harjoittelun videoklipin löydät instagramista  @soveltavataitoluistelu  Käy kurkaamassa!

Ehdimme  myös aloittamaan  Hannan uuden vapaa-ohjelmaan tekemistä. Suunnitelmissa on, että jatkossa Hanna kilpailee tasolla 2. Elina siirtyy tasolle 3 ja Ville jatkaa tasolla 2. Uusia ohjelmia pääsemme testaamaan Vihdin taitoluistelijoiden kutsukilpailuihin 11.2.2018 . Helmikuun lopussa osallistumme kansainvälisiin kilpailuihin Itävallassa. Kyseisissä kilpailuissa pääsemme käytännössä testaamaan uudistuvat säännöt sekä tasot.
Lisää kuvateksti

Uusien ohjelmien suunnittelu on hauskaa mutta samalla myös haastavaa. Uudistuvien sääntöjen myötä ohjelmien kesto on lyhentynyt ja onkin haastavaa saada kaikki pakolliset liikkeet sekä luontevat siirtymät mahtumaan annettuun musiikin kestoon. Huomenna keskiviikkona aloitamme Elinan ohjelman tekemisen kuvassa olevan suunnitelman pohjalta.





Kommentit