Terveisiä kevätkauden ensimmäisistä kilpailuista

Terveisiä Vihdin taitoluistelijoiden järjestämistä kutsukilpailuista Kisakallion urheiluopistolta. Kilpailuissa kilpailtiin vain vapaa-ohjelman. Tämä oli todella tervetullutta kehitystä meidän lajiin. Kilpailun jälkeen luistelijoiden ja valmentajien  tunnelmat olivat hyvät ja positiiviset.

Elina: Oli todella hienoa luistella vain vapaa-ohjelma.
Ville: Oli helpompaa kun ei tarvinnut luistella pakollisia ennen ohjelmaa

Myös Hannan ja Vihdin kilpailijat Elisa, Vilja ja Viivi olivat tyytyväisiä pakollisten kuvioiden poistumiseen.

Aikataulullisesti kilpailut kuudella osanottajalla sujui nopeasti, eikä kukaan luistelija joutunut odottamaan omaa vuoroaan liian kauan, vaikka kilpailuissa oli vain yksi veryttelyryhmä.

Ville esitti kilpailuissa ensimmäistä kertaa uuden ohjelmansa tuomareille.Hienosti meni! Ville voitti miesten tason 2 sarjan.

Hanna kilpaili pitkästä aikaa tasolla 2. Edellisen kerran Hannan kilpaili tasolla 2 Korean Talvimaailmankilpailuissa vuonna 2013. Vihdin kilpailuissa Hanna esitti tuomareille uuden ohjelmansa Egitripin- musiikin tahdissa. Hurjasta jännityksestä huolimatta Hanna suoritti ohjelman hyvin. Hanna voitti tason 2 naisten sarjan.

Elina kilpaili ensimmäistä kertaa myös uudella ohjelmalla sekä uudella tasolla.  Elina jännitti valssihyppyä valtavasti, joka meni hienosti kilpailutilanteessa Jatkossa ELina kilpailee tasolla 3. Myös Elina voitti naisten tason 3.

Nyt edessä on muutaman  viikko harjoittelua ja seuraavan kerran Ville, Hanna ja Elina kilpailee Itävallassa Wienissä  24.2.25.2.2018

Kommentit